16-08-12

Street Parade continued

stp12theroutergbweb.jpgstreetparade (35).jpgWaar ik stond (samen met nog een paar belgen), was het feestje al een tijdje aan de gang door een nabij opgesteld podium waar de dj van dienst al de nodige beats in de lucht mixte. Om 14u vertrok de eerste "love mobile" maar het duurde nog een dik uur vooraleer deze effectief ook bij ons voorbij kwam gebold alhoewel we maar een paar honderd meter van de start stonden (we stonden in de buurt van de security point aan de bellevue platz).  Men kon er over de koppen lopen maar toch werd er niet of amper geduwd en gestoten. Gezellig. Dan gingen langzaam de eerste handjes in de lucht en kwam eindelijk de eerste truck tot bij ons gerold, die ook daar stopte en een fijn fuifje deed ontstaan met goeie beats. De eerste truck was naar mijn smaak degene met de beste muziek ('t was een hollandse truck, dus hierbij direct een comlimentje voor onze noorderburen) en er zouden er nog 27 andere volgen, de ene goed, de andere minder goed. Het publiek zag dat het goed was en de volgende uren werd er deftig onder een brandende zon gehupt, met de armpjes gezwaaid, geroepen, gedronken, gefeest... in een ontspannen en losse sfeer.

streetparade (37).JPGstreetparade (47).JPG

 

 

 

 

streetparade (38).JPGstreetparade (42).JPG aan paaldansen werd niet echt veel gedaan, eerder wat aan de paal staan kronkelen, misschien was het te gevaarlijk als de truck aan het rijden was, who knows, maar het was in ieder geval een poging waard... Gelukkig waren toch nog een paar van die madammen een streling voor het oog, ook niet onbelangrijk ... :-)

 

streetparadev (5).JPGstreetparade (5e)(1).jpg

 

 

 

 

 

 

 

streetparadev (1).jpgstreetparadev (4).jpgeen feestje voor jong en oud. Zo tussen 7 en 8 's avonds was de laatste truck dan voorbij ons gereden en keerde de rust een beetje terug. Het zou nog tot een uur of 10 duren vooraleer de laatste wagen aan de finish zou komen. Wij zochten ons nog iets om te eten en te drinken en probeerden de fuif nog wat langer te rekken. Nog vroeg in de nacht (rond 1u) kreeg ik mijne klop en kon met een fijne glimlach moe en voldaan naar huis treinen. Zürich street parade: definitief voor herhaling vatbaar!!

 

 

21:20 Gepost in Vrije tijd | Commentaren (1)

Commentaren

Ziet er goed uit daar, zon-schoon volk-ambiance, meer moet dat niet zijn ;-)

Gepost door: AmaZony | 12-10-12

De commentaren zijn gesloten.